Onze diensten

Lamers Accountants is een accountantskantoor, gevestigd in het historisch centrum van het Hanzestadje Doesburg. Sinds 1972 is er een accountantskantoor gevestigd in het huidige pand, waar vanaf 1998 de werkzaamheden worden uitgevoerd onder de vlag van: Lamers Accountants en Belastingadviseurs.

Ons kantoor is voornamelijk gericht op het: Midden-en Kleinbedrijf, ZZP’ers en vrije beroepsbeoefenaren. Wij geven ondersteuning op administratief, financieel en fiscaal vlak. De meeste specialismen hebben wij zelf in huis en daarnaast hebben wij uitstekende samenwerkingen met specialisten: b.v. op gebied van pensioenbeheer. Bij ons geen wollige taal, langdurige besprekingen of een luxe kantoor ; maar korte lijnen redelijke tarieven en toegesneden ondersteuning dichtbij de werkelijkheid van de ondernemer. Een goede samenwerking staat voorop, waarbij wij – aan de hand van uw financiële en fiscale positie- steeds samen vooruit zullen kijken.

Lamers Accountants is een no nonsense kantoor en voldoet aan de kwaliteitseisen zoals deze door de wet, de Koninklijk Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) , worden gesteld. (zie link) Integriteit, objectiviteit, deskundigheid, geheimhouding zijn belangrijke waarden voor iedere accountant. Het gaat om een beschermde titel. Alle Nederlandse accountants vindt u in het accountantsregister.